My Love Enlighten Me 23.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

5 Mart 2021 Cuma

My Love Enlighten Me 23.Bölüm

Nuan Nuan adında umutlu, 22 yaşında genç bir pop yıldızı, ilk çıkışından önce disbands üyesi olan kız grubundan sonra kendini yeniden keşfetmeye zorlanıyor. İlk başta pop sonrası bir kariyer arayışında zorlanır, ancak kader araya girer ve Han Che adlı bir adamla bir şans karşılaşması yaşar. Han Che de kariyerine yavaş bir başlangıç yapıyor ve birgiyim mağazası. Ancak, yakında satış için büyük bir kafaya sahip olduğu ortaya çıktı ve yakında mağazada yıldız katip oldu ve sonunda şirketin merkez ofisine promosyon kazandı. Han Che'nin perakende başarı öyküsü, her zaman modaya meraklı olan Nuan Nuan'a ilham veriyor. Kıyafet sevgisini keşfetmeye başlar ve bir gün giyim mağazasının merkezinde Han Che'ye katılmayı umarak tasarımcı olmaya karar verir. İlişkileri genellikle düşmanca olsa da, Han Che ve Nuan Nuan'ın birbirlerine olan ilgisi de artıyor ve yol boyunca birbirlerine yardım etmeye çalışıyorlar. Kariyerleri yerden kalkmaya başlarken, burada da çiçek açmayı sevebilir misiniz?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Nuan Nuan adında umutlu, 22 yaşında genç bir pop yıldızı, ilk çıkışından önce disbands üyesi olan kız grubundan sonra kendini yeniden keşfetmeye zorlanıyor. İlk başta pop sonrası bir kariyer arayışında zorlanır, ancak kader araya girer ve Han Che adlı bir adamla bir şans karşılaşması yaşar. Han Che de kariyerine yavaş bir başlangıç yapıyor ve birgiyim mağazası. Ancak, yakında satış için büyük bir kafaya sahip olduğu ortaya çıktı ve yakında mağazada yıldız katip oldu ve sonunda şirketin merkez ofisine promosyon kazandı. Han Che'nin perakende başarı öyküsü, her zaman modaya meraklı olan Nuan Nuan'a ilham veriyor. Kıyafet sevgisini keşfetmeye başlar ve bir gün giyim mağazasının merkezinde Han Che'ye katılmayı umarak tasarımcı olmaya karar verir. İlişkileri genellikle düşmanca olsa da, Han Che ve Nuan Nuan'ın birbirlerine olan ilgisi de artıyor ve yol boyunca birbirlerine yardım etmeye çalışıyorlar. Kariyerleri yerden kalkmaya başlarken, burada da çiçek açmayı sevebilir misiniz?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here