My Strange Friend 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

5 Mart 2021 Cuma

My Strange Friend 22.Bölüm

Zihin okumalarına, geleceği görmelerine, elektriği çağrıştırmalarına, telekinezi yapmalarına ve görünmez olmalarına izin veren benzersiz yeteneklere sahip bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Wei Yi Chen, vücudunda sürekli olarak mutasyona uğrayan özel genler nedeniyle süper güçler elde ettiğini keşfetmek için bir gün uyandı. Birinin yüzüne dokunarak ne düşündüklerini bilebilir. Ancak Wei Yi Chen, diğer güçlerinin de dağıldığını  keşfeder . Aslında gücü, elektriği getirme yeteneğini miras alan Nan Ruo Yi'ye devredilirken, Duan Mu Hao geleceği görme gücünü elde eder.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Zihin okumalarına, geleceği görmelerine, elektriği çağrıştırmalarına, telekinezi yapmalarına ve görünmez olmalarına izin veren benzersiz yeteneklere sahip bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Wei Yi Chen, vücudunda sürekli olarak mutasyona uğrayan özel genler nedeniyle süper güçler elde ettiğini keşfetmek için bir gün uyandı. Birinin yüzüne dokunarak ne düşündüklerini bilebilir. Ancak Wei Yi Chen, diğer güçlerinin de dağıldığını keşfeder . Aslında gücü, elektriği getirme yeteneğini miras alan Nan Ruo Yi'ye devredilirken, Duan Mu Hao geleceği görme gücünü elde eder..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here