My Unicorn Girl 21.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

5 Mart 2021 Cuma

My Unicorn Girl 21.Bölüm

Sang Tian hevesli bir patenci. 18 yaşına girdiği gün ailesine, annesinin bir zamanlar gittiği üniversiteye kabul edileceğine dair söz verir. İçeri girmek için, son derece yetkin bir kaykaycı ve öğrencinin as olmasını beklediği bir testi geçmesi gerekir. Ancak, Sang Tian için işler plana göre gitmez ve o sınavda başarısız olur. Korkusuz, Sang Tianpes etmemeye karar verir ve çaresizlik içinde, erkek bir buz hokeyi oyuncusu gibi giyinir ve üniversite takımı için bir deneme maçına katılır. Beklenmedik bir şekilde parlıyor ve erkekler buz hokeyi programının bir parçası olarak seçiliyor. Geçmişte kılıcını aştığı genç bir adam olan Wen Bing'in de ekibin bir parçası olduğunu anlayınca işler daha da karmaşıklaşır. Daha da kötüsü, onunla bir yatakhaneyi paylaşması gerektiğini fark eder ve gerçek kimliğini bir sır olarak saklamak için mücadele eder. Buzda, Sang Tian ve Wen Bing, takımlarının yeni keşfedilen başarısının katalizörü olduklarını kanıtladılar ve takım kendini şampiyonada buluyor. İki öğrenci birbirini tanımaya başladıkça, birbirlerine karşı karşılıklı saygı geliştirirler… ama bu bir gün aşka dönüşebilir mi?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Sang Tian hevesli bir patenci. 18 yaşına girdiği gün ailesine, annesinin bir zamanlar gittiği üniversiteye kabul edileceğine dair söz verir. İçeri girmek için, son derece yetkin bir kaykaycı ve öğrencinin as olmasını beklediği bir testi geçmesi gerekir. Ancak, Sang Tian için işler plana göre gitmez ve o sınavda başarısız olur. Korkusuz, Sang Tianpes etmemeye karar verir ve çaresizlik içinde, erkek bir buz hokeyi oyuncusu gibi giyinir ve üniversite takımı için bir deneme maçına katılır. Beklenmedik bir şekilde parlıyor ve erkekler buz hokeyi programının bir parçası olarak seçiliyor. Geçmişte kılıcını aştığı genç bir adam olan Wen Bing'in de ekibin bir parçası olduğunu anlayınca işler daha da karmaşıklaşır. Daha da kötüsü, onunla bir yatakhaneyi paylaşması gerektiğini fark eder ve gerçek kimliğini bir sır olarak saklamak için mücadele eder. Buzda, Sang Tian ve Wen Bing, takımlarının yeni keşfedilen başarısının katalizörü olduklarını kanıtladılar ve takım kendini şampiyonada buluyor. İki öğrenci birbirini tanımaya başladıkça, birbirlerine karşı karşılıklı saygı geliştirirler… ama bu bir gün aşka dönüşebilir mi?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here