Pretty Man 22.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Mart 2021 Salı

Pretty Man 22.Bölüm

Büyük film yıldızı Lu Jin Nian ve eğlence endüstrisinin yeni yıldızı Qiao An Hao'nun onbir yıldır birbirlerini gizlice sevdikleri hikayesi. Kabadan sonra nihayet evlilik odasına taşındılar. İkili birlikte mutlu bir hayata sahip olacaklarını düşünüyordu ama kader onlara izin vermek istemedi. Birbiri ardına bir dalga ile zorluklarla karşılaştılar. Tarafından yaratılan krizdış dünya sevgilerini yuttu ve tozlu yılların gerçeği, geçmişte birkaç yıl önce sevilen çift oldu. Fakat birbirlerine olan aşklarına dayanarak, iki sevgili birbirlerini kurtarır, birlikte iyileşir ve birbirlerinden asla vazgeçmezler. Ayrıca, ulusal tanrıça Song Xiang Si ve Han ailesinin varisi Xu Jia Mu'nın hisleri de yanlış anlamalar ve karışıklıklar nedeniyle güçlükle gelişmektedir. Birbirlerinin kalbindeki gerçeği inkar edebilir mi? Qiao An Hao'nun kuzeni Yaz Qiao An Xia, gerçek aşkı izlemek için Çin'e döndü. Çok uzun zaman sonra, beklenmedik bir şekilde hevesli ve doğrudan oyunculuk yıldızı Cheng Yang ile tanıştı. Birbirleri için mi kader?
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2020) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here