Symphonys Romance 38.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Mart 2021 Pazartesi

Symphonys Romance 38.Bölüm

Yetenekli bir müzisyen Li Zhen Yi, dünyayı ayağa kaldırdı. Yurtdışında okumaya davet edilen, modern dünyanın en büyük müzik ustalarının bazılarının altında, Zhen Yi'nin daha geniş bir dünyaya adım atmak için hiç çekinmesi gerekmiyordu. Ama geçmişinin hayaletleri gitmesine izin vermez. Şiddetli çocukluk travmasından muzdarip Zhen Yi, orada bir şeytanlar dünyasına hapsolmuşkaçış değil. En azından Fang Xiao Wo ile tanışana kadar değil. Olağanüstü yetenekli bir piyanist olan Xiao Wo, Zhen Yi'den bile daha fazla yeteneğe sahip, ancak garip davranışı ve garip kişiliği onu etrafındaki insanlara tam olarak sevmiyor. Böyle garip olmasına rağmen, Zhen Yi, Xiao Wo'nun biraz endişe duymasına yardımcı olamaz, özellikle de müzik için sarsılmaz bir tutkuyu paylaştıklarında değil. İkisi sonunda birlikte daha fazla zaman geçirmeye başlar ve Zhen Yi yavaş yavaş kendi hayallerinin peşinden gitme cesaretini bulmaya başlar. Xiao Wo'nun yanındayken, Zhen Yi'nin geçmişinden gelen yaralar iyileşmeye başlar ve daha önce hiç hayal etmemiş gibi hayal etmesine izin verir. Sonunda geçmişinin hayaletlerinden kurtulmuş olan Zhen Yi ve Xiao Wo, birlikte yeni ve parlak bir geleceğe cesurca adım atıyorlar.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2020) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here