The Sleuth of the Ming Dynasty 48.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

11 Mart 2021 Perşembe

The Sleuth of the Ming Dynasty 48.Bölüm

Chenghua İmparatoru'nun hükümdarlığının 14. yılında, altıncı rütbeli bir memur olan Tang Fan ve işlemeli üniforma muhafızı Sui Zhou, barışı ve halkın emrini korumak için bir komployu ezmek için el ele verdi. Marquis'ın oğlunu içeren davayı çözmek için birlikte çalıştıktan sonra Tang Fan (Darren Chen) ve Sui Zhou (Fu Meng-po) yaygın bir ün kazanır ve birbirleriyle kalıcı bir dostluk kurar. İtibarı ondan önce olmasına rağmen,Tang Fan, bir memur olarak görevinde dürüst ve dik kalır ve mütevazi bir ev kiralamaya devam eder. Ev sahibi, muhtemelen intihar nedeniyle mahallelerinde ölü olarak bulundu, ancak ipuçları faul oyun şüphelerine yol açıyor. Dava çözüldükten sonra Tang Fan, geç Kuzey Şarkı İmparatorunun mezar alanının yakınındaki insanların aniden kayboluşlarını araştırmak için Henan'a gider. Suçlu ortaya çıktığında, çok daha büyük bir komploda bir piyondan başka bir şey değildir. Büyük davalar başkent ve yerel ofisleri rahatsız etmeye devam ederken, Tang Fan ve Sui Zhou, dizeleri arka planda çeken beyni maskelemek için çok çalışıyorlar.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2020) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here