Trident 38.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Mart 2021 Cuma

Trident 38.Bölüm

Bir zamanlar polis gücüne hakim olan üç kıdemli polis, yeni bir suçla başa çıkmak için yenilikçi yöntemler bulmalıdır. Trident'de bilinen Cui Tiejun (Chen Jianbin), Xu Guozhu (Dong Yong) ve ikinci savunma hattına geri çekilen Pan Honghai (Hao Ping) aniden karmaşık bir kara para aklama planına girdi. 20 yıl önce bir rakip ve avantaj elde etmek isteyen çeşitli güçlerle karşı karşıya kalırlar. Suç, büyük miktarlarda para elde etmek için hacklemenin yeni yollarını buldu. Trident, suç sendikasını bir düşüşe düşürmek için eski okul hafife becerilerine başvururken ellerindeki en iyi silahları kullanıyor.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2020) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here