Yaralı Kalbim 56.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

31 Mart 2021 Çarşamba

Yaralı Kalbim 56.Bölüm

Yaralı Kalbim dizisi Güz Masalı dizisinden sonra Kanal 7 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. 5 Nisan 2010 ve 14 Aralık 2011 dönemleri arasında Hindistan’da 470 bölüm olarak ekranlara gelen Geet Hui Sabse Parayi dizisi Yaralı Kalbim olarak Kanal 7 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak.     Yaralı Kalbim Konusu Yaralı Kalbim dizisinde Get 18 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Ailesi onu zorla evlendirmeye çalışır. Ona talip olan Dev ismindeki kişi ise iş adamıdır. Ancak Dev başka birisiyle evlidir. Dev sorumsuz bir adamdır. Dev’in kardeşi Maan bir kıza aşık olmuş ancak kızın paragöz olması onun kalbini aşka kapatmıştır. Maan başarılı bir iş adamıdır. Get’i gördükten sonra hayatı değişecektir.
Yaralı Kalbim’de bu akşam büyükanne Geet ve Mann için balayı rezervasyonu yapar. Başlarına türlü aksilikler gelen ikili balayına gidebilecek mi? Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Yaralı Kalbim 23 Mart Salı günü yayınlanan son bölümü Bu Özel. bölümüyle izle7.com'da..
.......................... . . . . . . . . .
Yaralı Kalbim Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Geet Hui Sabse Parayi Konusu
Geet_Hui_Sabse_ParayeeGurmeet Choudhary, dizide Maan Singh Khurana karakterini canlandırıyor. Maan, oldukça asabi ve önyargılı bir şirket patronudur. Hayattaki tek güvendiği kişi ise çok sevdiği büyükannesidir. Geçmişi oldukça üzücü olaylarla doludur. Bu yüzden sert bir kişiliği vardır ve kimseye güvenmez. Maan, güçlü, hırslı, başarılı bir iş adamıdır. Maan hayatında aşka bir kere yer vermiş, ama aşık olduğu kadının paradan başka bir şey istemediğini anlayınca hayatındaki bu sayfayı tamamen kapatmıştır. Hiç bir kadına karşı aşk hissetmemiştir, ta ki güzeller güzeli Geet’i görene kadar.
Drashti Dhami‘nin canlandırdığı Geet Maan Singh Khurana karakteri 18 yaşında saf, masum ve kırılgan bir genç kızdır. Genç kızımız Geet, ailesi tarafından zorla evlendirilmek istenmektedir. Geet’in ailesi, cahilce düşünceleri nedeniyle biran önce Geet’i evlendirmek istemektedir. Geet’in ailesi genç kızı bir yük olarak görmektedir. Geet’i evlendirmek için Dev (Abhinav Shukla) adında bir damat bulmuşlardır bile ve Geet’in artık itiraz edecek gücü yokdur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here