Under the Power 52.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

17 Nisan 2021 Cumartesi

Under the Power 52.Bölüm

Ming Hanedanlığı döneminde Jiajing İmparatoru'nun son yıllarında, Jing Yi Wei'den Lu Yi, Yangzhou'daki nehir onarımları için ayrılan fonların kaybolmasını araştırmakla görevlendirildi. Liushanmen'den Yuan Jin Xia yardım ediyor. İkisi kazayla bir komploya karıştı. Yetenekli kadın polis memuru Yuan Jin Xia, sıcak huylu Jin ile anlaşmazlığa düştüYi Wei Lu Yi, ikisinin de dahil olduğu bir dava yüzünden. Jin Xia, bu yaşamda bir daha Lu Yi ile karşılaşmayacağını düşündü, ancak kaderin iki kişiyi bir araya getirme yolu var. Hükümet fonları çalındı ve Jin Xia, araştırmasında Lu Yi'ye yardım emri aldı. İlk başta anlaşamıyorlar ama zorluklarla birlikte çalışmayı öğreniyorlar. Sonunda, birbirlerine aşık olmak için duygular geliştirirler. Ancak, geçmiş hakkındaki gerçek ortaya çıktığında işler ters gider. Jin Xia, yıllar önce Xia Yan davasının yetimidir ve ailesini tahrip eden kan dökülmesinin yüklerini taşır.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2019) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here