Happiness Will Come Knocking Again 1.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Temmuz 2021 Çarşamba

Happiness Will Come Knocking Again 1.Bölüm

Değerlerini bulmakla ilgili bir hikaye, hedefleri için yorulmadan çalışan ve bu süreçte aşkı bulan bir doktor ve bir polis memurunu anlatıyor. Pek çok sıkıntı yaşayan Huang Zi Li, büyük şehirde yeni bir hayat kurmak için Güneybatı'dan seyahat eder. Fang Yan, işini iyi yapmak isteyen bir kadın polis. İkisi, gerçek kıvılcımlar uçuşmaya başlayıncaya kadar her fırsatta kendilerini çatışırken bulur.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Değerlerini bulmakla ilgili bir hikaye, hedefleri için yorulmadan çalışan ve bu süreçte aşkı bulan bir doktor ve bir polis memurunu anlatıyor. Pek çok sıkıntı yaşayan Huang Zi Li, büyük şehirde yeni bir hayat kurmak için Güneybatı'dan seyahat eder. Fang Yan, işini iyi yapmak isteyen bir kadın polis. İkisi, gerçek kıvılcımlar uçuşmaya başlayıncaya kadar her fırsatta kendilerini çatışırken bulur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here