Masum 490.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Temmuz 2021 Cumartesi

Masum 490.Bölüm

Masum Dizisi Konusu (Kanal 7) 23 Martta yayınlanmaya başlayacak olan Masum dizisinin konusu bir hayli merak edilen konulardan biriydi. Dizinin temasına baktığımızda Rajkot’ta yaşayan bir ailenin hayat hikayesini izleyeceğiz. Ailenin iki kızı olan  Gopi ve Raşi yine aileden olan Ahem ve Jigar ile evlenmesiyle konuya start veriliyor.     Gopi küçük yaşta ailesini kaybettiği için bir aileye evlatlık olarak verilmiştir. O ailenin eğitime olan ilgisizliğiyle beraber Gopi okuma yazma dahi bilmeyen utangaç bir kız rolündedir. Üvey kardeşi olan Raşi ise onun tam tersi özelliklere sahiptir. Üvey annesi sürekli Gopi’yi küçümsüyor kendi öz kızını yüceltiyordur. Bu şekilde devam edecek olan Masum dizisinin beğenilip beğenilmeyeceğini hep beraber göreceğiz.
Gopi ve Raşi adlı iki kuzenin hayat hikayesi anlatılmaktadır. Gopi, çok küçük yaşlarda hem annesini hem de babasını kaybetmiştir. Dayısı tarafından evlat edilmiştir. Ancak dayısının eşi ve öz kızı tarafından hiç sevilmemiştir. Hep ezilmiş ve hor görülmüştür. İyi bir eğitim almamıştır. Okuma ve yazma bilmemektedir. Geleneklerine bağlı temiz kalpli ve iyilik dolu bir kişiliğe sahiptir.Raşi ise bir o kadar şımarık ve kendini beğenmiştir. İyi bir eğitim almasına karşın kalbi kötülük ile doludur. Bir gün iki kuzenin hayatı evlenmeleri ile değişecektir.
.......................... . . . . . . . . .
Masum Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Evlenecekleri kişilerde iki kuzendir. Tıpkı onlar gibi iki zıt karakterdir. Hikayede böylelikle başlamış olmaktadır.Gopi’nin eşi Ahem ’de onu küçük görmekte ve karısı olarak kabul etmemektedir. Annesinin baskısı ile evlenen Ahem’ de başka bir kadını da sevmektedir. Entrikalar ve oyunların içerisinde kalan Gopi masumiyetini koruyabilecek midir? Mutluluğu bulabilecek midir?Bütün her şeyin ortasında Gopi’ye yardım edecek kişi kayınvalidesi Kolila olacak. Gopi, Kolila’ nın yardımları ile nasıl bir kadına dönüşecektir? Gopi ’nin evlat edinmesi ve Ahem ile evlenmesi ile başlayan olaylar nasıl bir şekilde sonlanacak? Masum dizi konusu devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here