Ramo 40. Bölüm (Final) - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Temmuz 2021 Çarşamba

Ramo 40. Bölüm (Final)

Ramo Dizisi Konusu Hikayesi ve Bilinmeyen Sırları    Ramo dizisi Show TV’nin yeni Çukur’u olmaya geliyor. Yıllarca bir çok diziye yatırım yapan ancak hiç birinden Çukur kadar verim alamayan Show TV BKM Filmden yeni bir Çukur hazırlamasını istedi ve ortaya Ramo dizisi çıktı. Peki nedir bu Ramo dizisinin hikayesi, konusu yani olayı     Ramo Dizisi Konusu Ramo dizisinde Pompacılar çetesinin hikayesini ve hem bir birine ölümüne aşık hemde düşman olan Ramo ve Sibel’in imkansız aşkını izleyeceğiz. Adana’nın Taşkapı mahallesinde yaşayan Pompacılar çetesi aslında mahallede Kurt ailesinin etrafında oluşan bir yapıdır. Bu mahallenin insanları Ramazan adında Ramo lakaplı bir genç tarafından yönetilir. Ramazan asıl amacı para kazanmak değil intikam almaktır. Babası mahallenin lideriyken patrona karşı kanlı bir isyan çıkarmış ve dönemin patronu Ramo’nun babasını öldürmüştür. İsyan sırası şimdi Ramo ve çetesindedir. Ramo Adana’yı Cengiz’den alıp yönetmek istemektedir.          Pompacılar çetesi Cengiz denen bir adam için önce mazot kaçırır sonra da satar; yani tüm pis ve tehlikeli işleri Ramo ve çetesi yapar ancak tüm parayı Cengiz kazanır ve pompacılar çetesine de anca karınlarını doyuracak kadar para verir.  Survivor İrem Akın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? (Yeni Gelen) Survivor İrem Akın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? (Yeni Gelen)    Ramo artık çakal değil özü gibi aslan olmak istemektedir zira Cengiz ve adamları onların çakal olarak kalmasını istemektedir; ancak Ramo gelmiştir ve çakallık dönemi bitmiştir; ancak bu yıllar önce olduğu gibi kanlı bir süreçtir.     Cengiz Adana’da büyük patron Cihangir’in temsilcisidir; ancak Adana’nın yönetimi yıllardır Cengiz dedir. Cengiz’in Cihangir’i satması ve gizli gizli Ruslar ile iş birliği yapması Ramo’nun zamanın geldiğini göstermektedir. Ramo Cengiz’in uyuşturucusunu çalar; ancak Cengiz’in adamı Yavuz asıl hırsızın Ramo olduğunu anlar. Ramo sizin malınızı korudum dese de Yavuz için Ramo’nun canının bir değeri yoktur. Cengiz’in sadakatini ölçmek isteyen Yavuz Ramo’yu satar.
Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo'dur. .......................... . . . . . . . . .
Ramo Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



RAMO DİZİSİNİN KONUSU Ramo ve ailesi, Adana'da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo'dur. Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir. Ramo, çalıştıkları aileye karşı isyan etmek niyetindedir. Ancak aile meclisi buna izin vermez. Fakat Ramo ailesine rağmen harekete geçer. Ve isyan ateşinin ilk fitilini yakar. Bu yolda Ramo'yu en çok zorlayan şey patronunun kızı Sibel'dir. Birbirlerine duydukları aşkı bastırmak ikisi için de zorlaşmaktadır zira. Ramo tüm aksiliklere rağmen hedefine doğru adım adım ilerlerken, en yakın arkaşı Boz'un yaptığı bir hata tüm planlarını alt üst eder. Can dostunun yaptığı hata yüzünden, Ramo hayatının en zor kararıyla karşı karşıyla kalacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here