Sparrow 59.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Ağustos 2021 Pazar

Sparrow 59.Bölüm

Kod adı Sparrow. 1940'ların Şangay'ındaki devrimci zamanlarda, Chen Shen ( Li Yi Feng ), Yeniden Düzenlenen Ulusal Hükümetin Özel İşlemler Bölümünde çalışan gizli bir çift ajandır. Görevi, Komünist Parti için Japonca “Sıfıra Dönüş” programı hakkında istihbarat toplamak. Bi Zhong Liang ( Zhang Lu Yi ), Chen Shen'in geçmişte hayatını kurtardığı için, kendisini bir kardeş gibi gören bir Chen Şen'in danışmanıdır. Ancak, Zhong Liang, Chen Shen'in davranışlarından şüphelenmeye başlar ve gerçek niyetlerini ortaya çıkarmak için tuzaklar kurar. Chen Shen'in eski kız arkadaşı Xu Bi Cheng ( Zhou Dong Yu ), yeni evli kocası olarak poz veren Tang Shan Yu ( Zhang Ruo Yun ) ile Özel Harekat Bölümüne atandığında , Chen Shen, görevini yerine getirmeye odaklanabilir mi? “Serçe”, Jin Chen’in yönettiği 2016 Çin’li bir dizi. Hai Fei'nin bir romanına dayanıyor.
En iyi Çin dizileri listemize hoş geldiniz. İzlemekten keyif alacağınız en kaliteli ve en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Çin dizileri de diğer Asya dizileri gibi romantik dizilerde ve tarihi dizilerde gerçekten iyiler. Özellikle tarihi dizilerini izlemenizi öneririz.Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi Çin Dizileri

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Ve Önerisi (2019) Çin dizileri en iyi Asya dizileri arasında yer almaktadır. Dünya dizi sektörüne damga vuran ve yapmış oldukları diziler ile birlikte pek çok kişi tarafından takip edilen dizilere imza atan Çinliler bu sektörde oldukça gelişmiştir. Ülkemizde de Çin dizilerine karşı büyük bir ilgi duyulmaktadır. Çin dizileri ile ilgili araştırma yapılmaktadır. Peki, en iyi Çin dizileri hangileridir? Yeni ve eski en çok izlenen Çin dizileri listesi önerisi nedir? İşte seyredilecek en iyi Çin dizileri listesi. Çin dizileri yüksek traja ulaşan ve hızlı bir şekilde yükselen dizilerden biridir. Çin dizileri bol aksiyonlu ve bol maceraları olmak üzere aşk temalı olan diziler de bulunmaktadır. Çin kültürünü yansıtan bu diziler Asya'nın en popüler dizileri arasına girmiştir. Ülkemizden de pek çok kişi Çin dizilerini sevmekte ve ilgi duymaktadır. Bu listemizde en iyi Çin dizilerini derledik. Oluşturmuş olduğumuz bu listede yüksek puanlı olan IMDb puanlı dizilere ulaşabilirsiniz. Çin dizileri son yıllarda iyice popüler hale gelmiştir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here