I Myself 9.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Eylül 2021 Pazar

I Myself 9.Bölüm

Tayvan dizileri, Asya dizilerinin büyük rağbet görmesinin ardından büyük bir popülarite kazandı. Tayvan kültürünü ve yaşamını ilmek ilmek işleyen bu dizilerde nefretten doğan aşk, zoraki evlilik, fantastik olaylar, bol bol drama ve son olarak da bolca okul hayatı bulacaksınız.  En iyi Tayvan dizileri öneri listesini hazırlarken, sıralamayı IMDb puanlarına göre yaptık. Kimisi tamamlanmamış, kimisi de tamamlanmış dizilerden oluşan olan bu listede toplamda 20 Tayvan dizisi yer alıyor. İşte Uzakdoğu kültürünü iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak en güzel, en iyi ve en çok izlenen Tayvan dizileri;
Tayvan yapımı komediler, dramalar, romantik yapımlar, gerilimler ve çok daha fazlasıyla gülün, ağlayın, iç çekin, çığlık atın veya canınız ne isterse onu yapın.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hikaye, Fang Jiaying'in erkek arkadaşıyla ayrıldıktan sonra, Ağzınızda cesur olmak iyi olmasına rağmen, Ama yine de bir arkadaş arıyordu. Ding Zhiming ile şifa dolu bir yolculukta tanışana kadar, "Bu dünyadaki herkesin yalnız olduğuna" inanan bir kişi, bu yüzden ikisi yaşam felsefelerini yeniden incelemek zorunda kaldılar ve yalnızlığın görünümünü yeniden tanımladılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here