The Wonder Woman 18.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Eylül 2021 Pazar

The Wonder Woman 18.Bölüm

Tayvan dizileri, Asya dizilerinin büyük rağbet görmesinin ardından büyük bir popülarite kazandı. Tayvan kültürünü ve yaşamını ilmek ilmek işleyen bu dizilerde nefretten doğan aşk, zoraki evlilik, fantastik olaylar, bol bol drama ve son olarak da bolca okul hayatı bulacaksınız.  En iyi Tayvan dizileri öneri listesini hazırlarken, sıralamayı IMDb puanlarına göre yaptık. Kimisi tamamlanmamış, kimisi de tamamlanmış dizilerden oluşan olan bu listede toplamda 20 Tayvan dizisi yer alıyor. İşte Uzakdoğu kültürünü iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak en güzel, en iyi ve en çok izlenen Tayvan dizileri;
Tayvan yapımı komediler, dramalar, romantik yapımlar, gerilimler ve çok daha fazlasıyla gülün, ağlayın, iç çekin, çığlık atın veya canınız ne isterse onu yapın.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Pazarlama dünyasında bir as olan Du Ai Sha, tüm kariyerini zirveye çıkarak geçirdi. Gözlerini ilerideki hedeflere koyarak şiddetli azim ve değişmez kararlılığıyla tanınıyor. Asla kendine gelebilecek herhangi bir şey tarafından yanıltılmasına izin vermeyin, Ai Sha işi yapmak için gerekli olan her şeyi kullanır. Ai Sha ile birlikte çalışan Yi Feiyang, başka bir pazarlama vızıltısıDurum ne olursa olsun, her soruna her zaman bir cevabı olan ve avantaj elde etmek için esrarengiz bir yeteneğe sahip olan. İş ve yaşama yaklaşımlarında tamamen farklı olan Ai Sha ve Feiyang, her biri iş dünyasında en iyisi olmaya çalıştıklarından şiddetli bir işyeri rekabeti geliştirdi. Ancak sorun ortaya çıktığında, Ai Sha ve Feiyang, önlerindeki engelleri aşmak için birleşik yeteneklerini kullanarak birlikte çalışmaya zorlanır. Oldukça iyi bir takım oluşturduklarını fark eden iki rakip birbirini tamamen yeni bir ışıkta görmeye başlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here