As Time Goes By 17.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

31 Ekim 2021 Pazar

As Time Goes By 17.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Her insanın bir geçmişi vardır. Bazı insanlar hatıraları besler, bazıları ise onlardan uzak durmayı seçer. Max Cheung, köy şefi Joseph Lee'nin oğlu. Max, Ben Wong ve Alice Chan çocukluk arkadaşıydı. İki çocuk aynı zamanda Alice'i de çok seviyorlardı. Otuz yıl önce, Sonbahar Ortası Festivali gecesinde, Max, Ben ve Alice sarhoşken utanç verici bir şey yaptılar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Her insanın bir geçmişi vardır. Bazı insanlar hatıraları besler, bazıları ise onlardan uzak durmayı seçer. Max Cheung, köy şefi Joseph Lee'nin oğlu. Max, Ben Wong ve Alice Chan çocukluk arkadaşıydı. İki çocuk aynı zamanda Alice'i de çok seviyorlardı. Otuz yıl önce, Sonbahar Ortası Festivali gecesinde, Max, Ben ve Alice sarhoşken utanç verici bir şey yaptılar. Olay ortaya çıktıktan sonra üçü köyü ayrı terk etti. Max, hafıza zincirlerinden kaçmayı umarak Avustralya'ya bile taşındı. Belirli koşullar nedeniyle, tekrar karşılaşırlar ve bağlı Fakat otuz yıl sonra, bir kez daha eski olayla uğraşmak zorunda kalırlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here