Brutally Young 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Ekim 2021 Çarşamba

Brutally Young 20.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
On sekiz yıl önce, sıradan bir gecede, mülkte büyüyen Lin Langsheng, Shen Jingyi ve Xie Jiafu gibi yedi genç, köylü Hu Qisi ile kavga etti. Geceleri kavga ettikten ve kovaladıktan sonra, Qi Si kan havuzuna düştü ve öldü. Bir felaketle karşılaştılar ve bu sırrın asla bilinmeyeceği için dua ederek bedeni gömmeye karar verdiler. Son 18 yılda,hepsi büyüdü ve kendi kariyerlerini ve hayatlarını kurdular.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



On sekiz yıl önce, sıradan bir gecede, mülkte büyüyen Lin Langsheng, Shen Jingyi ve Xie Jiafu gibi yedi genç, köylü Hu Qisi ile kavga etti. Geceleri kavga ettikten ve kovaladıktan sonra, Qi Si kan havuzuna düştü ve öldü. Bir felaketle karşılaştılar ve bu sırrın asla bilinmeyeceği için dua ederek bedeni gömmeye karar verdiler. Son 18 yılda,hepsi büyüdü ve kendi kariyerlerini ve hayatlarını kurdular. Ancak Qi Si'nin cesedi keşfedildi ve o yılın sırrı ortaya çıkarıldı. Ciddi suçlar ekibinden müfettiş Ruan Lijin, cinayet davasını devraldı ve yavaş yavaş gerçeği ortaya çıkardı. Li Jin'nin babası Ruan Jin, Qi Si'nin biyolojik babasıdır ve katili suçu üstlenmeye çağırıyor. Ağır bir baskı ile karşı karşıya kalan Langsheng, Jingyi ve Jiafu yaşam seçimlerinin kapısında durdular. Hatanızı kabul etmek ve sorumluluk almak mı istiyorsunuz? Ya da gerçeği saklamaya ve karanlık uçuruma düşmeye devam mı ediyorsun? Langsheng, Li Jin'e aşık olduğunda, çoklu ilişkilerin tuzağına düştü ve özgür kalamadı. Ancak gerçek katil karanlıkta saklanır ve gerçeği ifşa eden herkesi yok eder..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here