Death by Zero 26.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Ekim 2021 Salı

Death by Zero 26.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Gerçekçi olmayan bir dünyada gerçekleşen bir suikastçı hikayesi: Eski takma adı "Yama" olan Wayne Lai, bir aksilikin ailesinin harap olmasına neden olduktan sonra düşük seviyeli bir suikastçiye indirgenmiştir. Düşüşü efsanevi suikastçı "Zero" nun (Musa Chan) yükselişine yol açtı. Ancak, kaderleri zengin bir Tayvanlı adam (Lam Lei) nedeniyle yeniden yazılıyor ..

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Gerçekçi olmayan bir dünyada gerçekleşen bir suikastçı hikayesi: Eski takma adı "Yama" olan Wayne Lai, bir aksilikin ailesinin harap olmasına neden olduktan sonra düşük seviyeli bir suikastçiye indirgenmiştir. Düşüşü efsanevi suikastçı "Zero" nun (Musa Chan) yükselişine yol açtı. Ancak, kaderleri zengin bir Tayvanlı adam (Lam Lei) nedeniyle yeniden yazılıyor ... Neyse ki, Wayne'in Wayne ve kızı Louisa Mak arasında bir köprü görevi gören iyi bir arkadaşı Elena Kong var . Ancak Wayne, kadın suikastçı Katy Kung tarafından sonsuza dek rahatsız oluyor. Musa kapağı olarak bir kahve dükkanı açar ve bekar anne Ali Lee'yi işe alır. Kimliği belirsiz olan bir tapınak bekçisine çarptı (Samantha Ko). "Suikastçı Avcı" belirir ve Wayne ve Musa'yı bir ölüm kalım meselesine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here