Forensic Heroes 26.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Ekim 2021 Salı

Forensic Heroes 26.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Adli Bilim Bölümünden Kıdemli Adli Kimyager Ko On, Adli Patoloji Bölümünden Kıdemli Adli Patolog Man Ka-hei ve Kowloon Batı Bölgesel Suç Birimi'nden Kıdemli Müfettiş Kwok Fai-wong, profesyonel ekipleriyle suç çözme üçgeni oluşturdu. Sıcak kanlı muhabir Chris Tsui'nin çocukluk pişmanlıkları Ko On ile yakından ilgiliydi

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Adli Bilim Bölümünden Kıdemli Adli Kimyager Ko On, Adli Patoloji Bölümünden Kıdemli Adli Patolog Man Ka-hei ve Kowloon Batı Bölgesel Suç Birimi'nden Kıdemli Müfettiş Kwok Fai-wong, profesyonel ekipleriyle suç çözme üçgeni oluşturdu. Sıcak kanlı muhabir Chris Tsui'nin çocukluk pişmanlıkları Ko On ile yakından ilgiliydi, Bilimsel Delil Memuru Shui Wai-ming, erkek arkadaşının ihaneti üzerine bir cinayet zanlısı oldu, polis eliti Ko Ching , kız kardeşinin kaçırılmasının gerçeğini ısrarla araştırdı. Suç çözme üçgeni iyiliğin her zaman kötülük karşısında zafer kazandığına ve adalet için savaşa inanıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here