Good Doctor 9.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Ekim 2021 Salı

Good Doctor 9.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Minato Shindo'da savant sendromu var. Hafızası harika ama diğer insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekiyor. Minato Shindo küçükken doktor olmayı hayal ediyordu. Doktor Akira Shiga ile tanıştı ve çocuk cerrahı olmak istedi. Akira Shiga, 7 yaşındaki çocuğun organlarla ilgili hatırasına şaşırdı ve hayalini gerçekleştirmede Minato Shindo'ya destek olmaya karar verdi. Sonunda, Minato Shindo tıp fakültesinden mezun oldu ve tıp pratisyenleri için ulusal sınavı geçti. Akira Shiga şimdi büyük bir hastanede yönetici olarak çalışıyor. Minato Shindo'ya çalıştığı hastanenin çocuk cerrahisi bölümünde çalışmasını önerir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Minato Shindo'da savant sendromu var. Hafızası harika ama diğer insanlarla iletişim kurmakta güçlük çekiyor. Minato Shindo küçükken doktor olmayı hayal ediyordu. Doktor Akira Shiga ile tanıştı ve çocuk cerrahı olmak istedi. Akira Shiga, 7 yaşındaki çocuğun organlarla ilgili hatırasına şaşırdı ve hayalini gerçekleştirmede Minato Shindo'ya destek olmaya karar verdi. Sonunda, Minato Shindo tıp fakültesinden mezun oldu ve tıp pratisyenleri için ulusal sınavı geçti. Akira Shiga şimdi büyük bir hastanede yönetici olarak çalışıyor. Minato Shindo'ya çalıştığı hastanenin çocuk cerrahisi bölümünde çalışmasını önerir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here