Leap Day 9.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Ekim 2021 Pazartesi

Leap Day 9.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Yeesa, 1992'de artık bir günde doğan bir sanatçı. Doğum gününde, bir suşi ustası ve Gizem Kulübü başkanı olan iki erkekle bir karşılaşması var. Bu deneyim, Yeesa'nın geçmişte yapılan tüm hataları zaman yolculuğu yoluyla onarabildiğini fark etmesini sağlar. Öte yandan, her iki adam da yavaş yavaş Yeesa'ya aşık olur ve bu onları bir aşk üçgenine sokar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Yeesa, 1992'de artık bir günde doğan bir sanatçı. Doğum gününde, bir suşi ustası ve Gizem Kulübü başkanı olan iki erkekle bir karşılaşması var. Bu deneyim, Yeesa'nın geçmişte yapılan tüm hataları zaman yolculuğu yoluyla onarabildiğini fark etmesini sağlar. Öte yandan, her iki adam da yavaş yavaş Yeesa'ya aşık olur ve bu onları bir aşk üçgenine sokar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here