Life After Death 24.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Ekim 2021 Pazar

Life After Death 24.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Yedi yıl önce, ciddi bir trafik kazası iki aileyi yok etti ve Frankie Lam ve Priscilla Wong'un hayatını değiştirdi. Yedi yıl sonra, trafik kazası nedeniyle Frankie, Priscilla ile tekrar karşılaşır. Hayat hala sevinçler ve üzüntülerle doludur. Priscilla ve kız kardeşi Shiga Lin, etraflarındaki insanlar birer birer öldükleri için yabancılaştılar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Yedi yıl önce, ciddi bir trafik kazası iki aileyi yok etti ve Frankie Lam ve Priscilla Wong'un hayatını değiştirdi. Yedi yıl sonra, trafik kazası nedeniyle Frankie, Priscilla ile tekrar karşılaşır. Hayat hala sevinçler ve üzüntülerle doludur. Priscilla ve kız kardeşi Shiga Lin, etraflarındaki insanlar birer birer öldükleri için yabancılaştılar. Şaşırtıcı bir şekilde, garip bir şekilde davranan bir doktor (Mark Ma) köklere ulaşabilirproblemin. Frankie, kızına ve üvey oğluna (Zeno Koo) bakmakla meşgulken Frankie, tek kızının (Chloe So) ihtiyaçlarını anlamaya çalışır. Kader yüzünden Zeno ve Chloe birbirlerine yakınlaşırlar. Ancak ilişkileri, ortak arkadaşları (Kyle Li) için çok fazla sorun yaratıyor ve araba kazasının gerçeği de yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Herkes tekrar değişimle yüzleşmelidir ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here