Make Our Days Count 18.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ekim 2021 Çarşamba

Make Our Days Count 18.Bölüm

Tayvan dizileri, Asya dizilerinin büyük rağbet görmesinin ardından büyük bir popülarite kazandı. Tayvan kültürünü ve yaşamını ilmek ilmek işleyen bu dizilerde nefretten doğan aşk, zoraki evlilik, fantastik olaylar, bol bol drama ve son olarak da bolca okul hayatı bulacaksınız.  En iyi Tayvan dizileri öneri listesini hazırlarken, sıralamayı IMDb puanlarına göre yaptık. Kimisi tamamlanmamış, kimisi de tamamlanmış dizilerden oluşan olan bu listede toplamda 20 Tayvan dizisi yer alıyor. İşte Uzakdoğu kültürünü iliklerinize kadar hissetmenizi sağlayacak en güzel, en iyi ve en çok izlenen Tayvan dizileri;
Tayvan yapımı komediler, dramalar, romantik yapımlar, gerilimler ve çok daha fazlasıyla gülün, ağlayın, iç çekin, çığlık atın veya canınız ne isterse onu yapın.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



İlk bakışta, yüksek okullar Xiang Hao Ting ve Yu Xi Gu kutupsal karşıt görünmektedir: Xiang Hao Ting, bir çıkış, sıcak kafalı dışa dönük ve biraz zaman kabadayı olsa da, Yu Xi Gu, düşük profilli olmayı ve odaklanmayı tercih ediyor okul işi. Tamamen farklı geleceklere bağlı görünüyorlar - kitapçı Yu Xi Gu akademik başarıya hitap ediyor, hayat ise Xiang Hao için sadece uzun bir popülerlik yarışmasıTing. Ancak bir kader tuhaflığı - ve bir kadın okul arkadaşının çok önemli bir müdahalesi - iki genç erkeğin yoldan geçmesine yol açıyor. Fakat her iki genç erkekte de ilk bakışta göründüğünden daha fazlası var. Xiang Hao Ting her zaman bu şekilde değildi. Raylardan çıkmanın zevkini bulana kadar mükemmel bir öğrenci olarak başladı. Yu Xi Gu'nun uzak ve çalışkan olmasının bir nedeni var: Ebeveynleri, daha küçükken trafik kazasında öldü ve teyzesi tarafından teşvik edildi. Bu nedenle, burs kazanmak ve akrabaları üzerindeki mali yükü hafifletmek amacıyla iyi notlar almak için çok çalışıyor. Yu Xi Gu ayrıca menajeri Liu Zhi Gang'ın spor salonunda tanıştığı bir adama aşık olduğu bir marketten yarı zamanlı çalışıyor. Bu arada, okula döndüğü sırada, Yu Xi Gu ve Xiang Hao Ting kendilerini bir araya getirdiler ve tutkular ateşledi. Eski Yu Xi Gu'yu kabuğundan çıkarmak için eşsiz bir kabiliyetine sahip olduğunu fark eder - ve buz gibi soğuk dışını eritmeye niyetli olur. İki dünyası çarpıştığında ne olacak? Ve aşk, bu iki olası öğrenciyi bir araya getirmeye yardımcı olan katalizör olabilir mi - lise günleri sona yaklaşırken?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here