Mistake Of My Life 9.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Ekim 2021 Salı

Mistake Of My Life 9.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Sato Yui, Amagi Pharmaceutical Company'de sevk edilen bir sözleşme çalışanıdır. Evcil hayvanı öldü ve ölümünden dolayı derin bir üzüntü hissediyor. Bir gün, bir barda yalnız içiyor ve bağırıyor, gözyaşları yüzünden akıyor, "Birini hayata döndürmek için ilaç geliştir!" O zaman, bir adam ona doğru yürür. Birini geri getirebilecek böyle bir ilacın olmadığını söyler.hayat. Ayrıca havlamayı bırakmasını ve eve gitmesini söyler. Yui kendi içinde öfke hissediyor ve onu geziyor. Sonra çıtayı terk eder. Yui, açtığı adamın Amagi Kyoichi olduğunu ve Amagi Pharmaceutical Company'nin CEO'su olduğunu bilmiyor. Ertesi gün, Yui, CEO'nun onu aradığını iş başında duyar. Ofisine geldiğinde, bara koyduğu adamın CEO olduğunu fark eder. Kovulabileceğini düşünüyor, ama aniden ona "Lütfen bana bir köle gibi davran" dedi.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Sato Yui, Amagi Pharmaceutical Company'de sevk edilen bir sözleşme çalışanıdır. Evcil hayvanı öldü ve ölümünden dolayı derin bir üzüntü hissediyor. Bir gün, bir barda yalnız içiyor ve bağırıyor, gözyaşları yüzünden akıyor, "Birini hayata döndürmek için ilaç geliştir!" O zaman, bir adam ona doğru yürür. Birini geri getirebilecek böyle bir ilacın olmadığını söyler.hayat. Ayrıca havlamayı bırakmasını ve eve gitmesini söyler. Yui kendi içinde öfke hissediyor ve onu geziyor. Sonra çıtayı terk eder. Yui, açtığı adamın Amagi Kyoichi olduğunu ve Amagi Pharmaceutical Company'nin CEO'su olduğunu bilmiyor. Ertesi gün, Yui, CEO'nun onu aradığını iş başında duyar. Ofisine geldiğinde, bara koyduğu adamın CEO olduğunu fark eder. Kovulabileceğini düşünüyor, ama aniden ona "Lütfen bana bir köle gibi davran" dedi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here