My Life As Loan Shark 25.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

My Life As Loan Shark 25.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Tai Kam-chai (Kent Cheng), yani Kredi Köpekbalığı, bazı tehlikeli borç toplama yöntemlerini kullanan bir gangster tarzı para borç vericisidir. Karısı Rose Chu (Maggie Shiu) onu bırakmaya ikna etmeye devam etse de, yaptığı şeyden pişmanlık duymuyor. Polis Müfettişi Ching Yue-sum (Lai Lok Yi) Kam-chai'nin güçlü iş ve borç tahsilatı faaliyetlerine göz kulak oluyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Tai Kam-chai (Kent Cheng), yani Kredi Köpekbalığı, bazı tehlikeli borç toplama yöntemlerini kullanan bir gangster tarzı para borç vericisidir. Karısı Rose Chu (Maggie Shiu) onu bırakmaya ikna etmeye devam etse de, yaptığı şeyden pişmanlık duymuyor. Polis Müfettişi Ching Yue-sum (Lai Lok Yi) Kam-chai'nin güçlü iş ve borç tahsilatı faaliyetlerine göz kulak oluyor. Yue-sum doğru bir karaktere sahiptir ve hatalıları küçümser. Kötülükleri adalete teslim etmeye kararlı. Belli bir günde, gök gürültülü şimşeklerin arasında Kam-chai, cennetsel bir aydınlanma tarafından taşındığı için acımasız yollarını bıraktı. Servetini topluma katkıda bulunmak için kullanır ve sonunda Herkesin Cömert Babasına dönüşür..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here