Nobunaga Concerto 10.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Ekim 2021 Cuma

Nobunaga Concerto 10.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Sıradan bir lise öğrencisi olan Saburo, Sengoku dönemine (1549) zamanda geriye yolculuk eder. Aynen ona benzeyen ve bana “vekilim ol” diyen genç bir lordla karşılaştı. Ben Oda ailesinin en büyük oğlu, Oda Nobunaga'yım. ”Genç Lord ayrıldıktan sonra Saburo, Nobunaga'yı bir gazozla karıştırdı ve kaleye götürdü. Bugünden itibaren Oda Nobunaga olarak yaşamaya başladı. Sadece küçük bir feodal efendisi olan Oda ailesinin genç samurayları , tüm ülkeyi Saburo'nun gücüyle birleştirmenin olağanüstü bir rüyasına yöneldi.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Sıradan bir lise öğrencisi olan Saburo, Sengoku dönemine (1549) zamanda geriye yolculuk eder. Aynen ona benzeyen ve bana “vekilim ol” diyen genç bir lordla karşılaştı. Ben Oda ailesinin en büyük oğlu, Oda Nobunaga'yım. ”Genç Lord ayrıldıktan sonra Saburo, Nobunaga'yı bir gazozla karıştırdı ve kaleye götürdü. Bugünden itibaren Oda Nobunaga olarak yaşamaya başladı. Sadece küçük bir feodal efendisi olan Oda ailesinin genç samurayları , tüm ülkeyi Saburo'nun gücüyle birleştirmenin olağanüstü bir rüyasına yöneldi. Modern zamanlardan, insanları öldürme tecrübesi olmayan bir kişi olan Saburo, Şengoku döneminin savaş ağalarının aileleri için hayatlarını bırakmaya istekli olduklarını anlamamaktadır. Vassals için de aynı şey geçerli. Kötü niyetli, istekli Saburo'nun görevinden bu yana Nobunaga'nın eylemlerini anlamakta zorlanıyorlardı. Bu “mekan ve zamandaki kuşak kuşağı” olmasına rağmen, yakında hayallerini gerçekleştirmenin eşiğindedirler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here