Our Unwinding Ethos 21.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

Our Unwinding Ethos 21.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Görünüşe göre doğru ama görünüşte fantastik olan kent efsaneleri geçmiş ve geleceği birbirine bağlar. Folklor profesörü Rosina Lam, Bride's Pool efsanesini araştırırken yerel halkla perili kalmaktadır. Birinin efsaneleri suç işlemek için kullandığını keşfeder. Muhabir Edwin Siu ile araştırıyor ve gelin adayı Moon Lau’nın gizli geçmişini ortaya koyuyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Görünüşe göre doğru ama görünüşte fantastik olan kent efsaneleri geçmiş ve geleceği birbirine bağlar. Folklor profesörü Rosina Lam, Bride's Pool efsanesini araştırırken yerel halkla perili kalmaktadır. Birinin efsaneleri suç işlemek için kullandığını keşfeder. Muhabir Edwin Siu ile araştırıyor ve gelin adayı Moon Lau’nın gizli geçmişini ortaya koyuyor. Rosina'nın akıl hocası yedi yıldır kayıp; oğlu Edwin olduğu ortaya çıktı. ikisi, hocasının bitmemiş makalesini Hong Kong'un şehir efsaneleri hakkında bitirmeye karar verdi. Araştırmaları sırasında, efsanelere benzer davalarla karşılaşıyorlar. Mentorunun ortadan kaybolmasının şüpheli olduğunu düşünmeye başlarlar. Soruşturmalarında Rosina ve Edwin, ailesi, tilki ruhunun efsanesindeki bir karakteri öldüren ailenin ana karakteri olan polis memuru Jonathan Cheung ile tanışıyor. Rosina'dan yıllar önce olan olayı araştırması isteniyor ve bu da annesinin rehincisine gidiyor! Bu zamanda, Edwin babasının hala hayatta olduğunu keşfeder..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here