Oyabaka Seishun Hakusho 5.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Ekim 2021 Salı

Oyabaka Seishun Hakusho 5.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
40 yaşındaki Obika Taro, bekar bir baba ve mücadeleci bir romancıdır. Gataro lakaplı, sevgili karısı Sachiko bir hastalıktan öldükten sonra kızı Sakura'yı tek başına büyüttü. Baba ve kız iyi geçiniyor. Ancak Gataro, saf ve masum kızı sadece tüm kız okullarına gittiği için, Sakura'nın karma üniversiteye gitmesinden rahatsızdır. Onu o kadar çok seviyor ki giriş sınavına girmeye karar veriyor.aynı üniversitede ve aynı fakülteye bir öğrenci arkadaşıyla kaydoluyor. Çalışmalarının etkileneceğinden korkan Gataro, üniversite öğrencisi olduğunu editörü Ozaki'den gizler. Okulun ilk gününde, istenmeyenlerin Sakura'ya yapışmadığından emin olmak için erkek öğrencileri yakından izler. Ancak, sorumlu profesör olan Profesör Omura'ya şüpheli görünür ve çabucak ayağa kaldırılır. Bu sırada Sakura, kayıt töreninde tanıştığı açık sözlü bir okul arkadaşı Yamamoto Hiroko ile üniversite yemekhanesine gider. Yakışıklı Hatakeyama Masaharu ve tutumlu Eto Misaki ile bir masa paylaşıyorlar. Ancak, Masaharu'nun kibirli bir kıdemli ile katı davrandığını görünce Sakura aşktan etkilenir ve donar. Hem babasının hem de kızının üniversiteye kaydolduğunu keşfeden öğrenciler şok yaşarken Gataro, onu korumak için Sakura ile müfredat dışı etkinliklere katılmayı seçer. Kendisini seminerler, ilgi grupları, içki seansları, çöpçatanlık partileri ve kültür festivalleri gibi yaptığı her şeye dahil ediyor. Bu süreçte, kendisini "gençliğinin" sonuna kadar zevk alırken bulur.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



40 yaşındaki Obika Taro, bekar bir baba ve mücadeleci bir romancıdır. Gataro lakaplı, sevgili karısı Sachiko bir hastalıktan öldükten sonra kızı Sakura'yı tek başına büyüttü. Baba ve kız iyi geçiniyor. Ancak Gataro, saf ve masum kızı sadece tüm kız okullarına gittiği için, Sakura'nın karma üniversiteye gitmesinden rahatsızdır. Onu o kadar çok seviyor ki giriş sınavına girmeye karar veriyor.aynı üniversitede ve aynı fakülteye bir öğrenci arkadaşıyla kaydoluyor. Çalışmalarının etkileneceğinden korkan Gataro, üniversite öğrencisi olduğunu editörü Ozaki'den gizler. Okulun ilk gününde, istenmeyenlerin Sakura'ya yapışmadığından emin olmak için erkek öğrencileri yakından izler. Ancak, sorumlu profesör olan Profesör Omura'ya şüpheli görünür ve çabucak ayağa kaldırılır. Bu sırada Sakura, kayıt töreninde tanıştığı açık sözlü bir okul arkadaşı Yamamoto Hiroko ile üniversite yemekhanesine gider. Yakışıklı Hatakeyama Masaharu ve tutumlu Eto Misaki ile bir masa paylaşıyorlar. Ancak, Masaharu'nun kibirli bir kıdemli ile katı davrandığını görünce Sakura aşktan etkilenir ve donar. Hem babasının hem de kızının üniversiteye kaydolduğunu keşfeden öğrenciler şok yaşarken Gataro, onu korumak için Sakura ile müfredat dışı etkinliklere katılmayı seçer. Kendisini seminerler, ilgi grupları, içki seansları, çöpçatanlık partileri ve kültür festivalleri gibi yaptığı her şeye dahil ediyor. Bu süreçte, kendisini "gençliğinin" sonuna kadar zevk alırken bulur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here