Ratman to the Rescue 19.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

Ratman to the Rescue 19.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Dedikodu dergisi gazeteci Tong Leung Sing maalesef trafik kazasında sol kulağını kaybetti. Organ nakli ameliyatından sonra mistik sıçan gücü kazanır. Leung Sing, sadece kendisine yarar sağlamak için sahte haberler oluşturmaya devam ediyor. Adil polis memuru Sung Hoi Yan ile çatışarak her ikisinin de işini kaybetmesine neden oldu. Amcası Ming Kwan Ngai'nin desteğiyle Hoi Yan, özel bir araştırmacı olur.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dedikodu dergisi gazeteci Tong Leung Sing maalesef trafik kazasında sol kulağını kaybetti. Organ nakli ameliyatından sonra mistik sıçan gücü kazanır. Leung Sing, sadece kendisine yarar sağlamak için sahte haberler oluşturmaya devam ediyor. Adil polis memuru Sung Hoi Yan ile çatışarak her ikisinin de işini kaybetmesine neden oldu. Amcası Ming Kwan Ngai'nin desteğiyle Hoi Yan, özel bir araştırmacı olur. Leung Sing yardım etmek zorundaHoi Yan, Hoi Yan'ın tanrıça Ming Cheuk Kei'ye gözetlemek için mistik gücünü kullanarak yakaladığı araştırma faaliyetleriyle onu yakalar. Gold digger Tong Mei Fun, zengin klan varisi Tsui Tsun Wai olarak acımasızca taciz ediliyor ve düşman oluyor. Mei Fun, Tsun Wai'yi affeder ve Tsun Wai zor bir duruma girerken ona yardım etmeyi teklif eder. Leung Sing, vakaları çözmek için mistik gücünü kullandığı için gittikçe kibirli hale gelir. Bu sırada Hoi Yan, Kwan Ngai'nin gerçek karakterini şok edici bir şekilde bulur. Leung Sing, Hoi Yan'a yardım ederken mistik gücünü tüketme ve sıçan olma tehlikesiyle karşı karşıyadır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here