Special Security 7.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

23 Ekim 2021 Cumartesi

Special Security 7.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Özel Soruşturma Birimi, Tokyo Büyükşehir Emniyet Müdürlüğü başkanının doğrudan kontrolü altında çeşitli alanlarda uzmanların gizli bir gücüdür. Üyelerinin hepsinin arkasına koymaya çalıştıkları geçmişleri var. Inami Akira, özel bir görevde ciddi travmaya devam etti ve Öz Savunma Kuvvetleri'ne taburcu edildi; Tamura Saburo da özel bir görev kıdemli, ancak bir olay nedeniyle transfer etmek emredildibir

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Özel Soruşturma Birimi, Tokyo Büyükşehir Emniyet Müdürlüğü başkanının doğrudan kontrolü altında çeşitli alanlarda uzmanların gizli bir gücüdür. Üyelerinin hepsinin arkasına koymaya çalıştıkları geçmişleri var. Inami Akira, özel bir görevde ciddi travmaya devam etti ve Öz Savunma Kuvvetleri'ne taburcu edildi; Tamura Saburo da özel bir görev kıdemli, ancak bir olay nedeniyle transfer etmek emredildibir olay sonrasında Kamu Güvenlik Departmanı'ndan mobil birim. Şef Yoshinaga tarafından seçildikleri için, eski hacker Oyama ve patlayıcı uzmanı Kashii, hükümetin gizli kalmasını istediği Devlete siyasi olarak "tehlikeli" tehditlerle mücadele edecek özel bir ekip oluşturmak için bir araya geldi. Bununla birlikte, kendilerini başarılarına veya başarısızlıklarına bağlı olarak ülkeyi sarsabileceğini anlamaya başladıkları ahlaki olarak çelişen davalarla düzenli olarak karşı karşıya kalıyorlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here