The First Year 29.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

The First Year 29.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Bu drama "Adalet Bao: Birinci Yıl - Bao Qingtian'ın geri dönüşü", Kaifeng ailesinin Liao ülkesinde Song hanedanının hikayesini ifşa ettiği ve bir davayı kırarak tekrar ettiği genç Bao Zheng'in hikayesidir. İmparator Songzong döneminde, Bao Zheng, Kaifeng Yin olarak göreve başladı ve o ve kamu görevlisi Sun Ce, koruyucu sergi Zhao ve dört tutuklama, kasırgayla savaşmak için güçlerini hızla birleştirdi.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Bu drama "Adalet Bao: Birinci Yıl - Bao Qingtian'ın geri dönüşü", Kaifeng ailesinin Liao ülkesinde Song hanedanının hikayesini ifşa ettiği ve bir davayı kırarak tekrar ettiği genç Bao Zheng'in hikayesidir. İmparator Songzong döneminde, Bao Zheng, Kaifeng Yin olarak göreve başladı ve o ve kamu görevlisi Sun Ce, koruyucu sergi Zhao ve dört tutuklama, kasırgayla savaşmak için güçlerini hızla birleştirdi. Tüccarın kızı Yun Qianyu iyi konuşabiliyor ve Gongsun Sun politikası bir davaya işaret ediyor, Gao Chang'ın yeğeni, cesedinin tanışmasını hatırlıyor ve ikinci kadın, Kaifeng'e yedi oğlunun mucizeyi kırmasına yardımcı oluyor. Ancak, Kaifeng hükümeti krizde. Pang Taishi, birkaç kez zorba ve Bao Zheng'i zorladı. Bao Zheng ve düşünceleri birbirleri gibiydiler, ancak gerçek kimliklerini gizli bir komplo olarak buldular ... Qian Yu’nun babasının babası hırslarla doluydu ve Ren Zong’un gerçek bir ejderha olmadığını söyledi! En zor denemeler karşısında Bao Zheng, topluma olan vicdanını mı gömecek, yoksa gerçeği mi ortaya çıkaracak?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here