The Gutter 13.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Ekim 2021 Pazar

The Gutter 13.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Belçika'da son 20 yıl önce paylaşan dört kişi arasındaki karmaşık ilişki etrafında dönen bir hikaye. Yoksulluk nedeniyle, Thomas (Bowie Lam) gençken annesinin tıbbi masrafları için para kazanmak için çok çalışmak zorunda kaldı. Sammy (Catherine Chau) ile cha chaan teng'de çalışırken tanıştı. Annesi öldükten sonra Thomas, Sammy ile bir restoran açmak için ortaklık kurdu ve işler iyi geçti.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Belçika'da son 20 yıl önce paylaşan dört kişi arasındaki karmaşık ilişki etrafında dönen bir hikaye. Yoksulluk nedeniyle, Thomas (Bowie Lam) gençken annesinin tıbbi masrafları için para kazanmak için çok çalışmak zorunda kaldı. Sammy (Catherine Chau) ile cha chaan teng'de çalışırken tanıştı. Annesi öldükten sonra Thomas, Sammy ile bir restoran açmak için ortaklık kurdu ve işler iyi geçti. Bir gün Thomas, Belçika'da tanıştığı Joyce'a (Michelle Wai) yeniden bir araya geldi ve kolayca vuruldu. Aynı zamanda Joyce, 8 yıldır Hu Qiyuan (Hanjin Tan) ile çıkıyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here