The Man Who Kills Troubles 27.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

The Man Who Kills Troubles 27.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Sabitleyiciler, üçlülerin en zor problemleri çözmelerine yardımcı olmak için gerekli olan her türlü yöntemi kullanacaktır. Çin-Avustralya üçlüsünün tamircisi Vincent Wong, üçlüyü terk etmek ve sevdiği ile birlikte olmak istiyor ancak bir kazada ölüyor. Aynı zamanda, üçlü bir lideri öldürdüğü için suçlandı. Ölümünden kaçmak için ölümüne sahte ve yeni bir başlangıç yaptığı Hong Kong'a gitti.Bir lise spor öğretmeni olarak hayat.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Sabitleyiciler, üçlülerin en zor problemleri çözmelerine yardımcı olmak için gerekli olan her türlü yöntemi kullanacaktır. Çin-Avustralya üçlüsünün tamircisi Vincent Wong, üçlüyü terk etmek ve sevdiği ile birlikte olmak istiyor ancak bir kazada ölüyor. Aynı zamanda, üçlü bir lideri öldürdüğü için suçlandı. Ölümünden kaçmak için ölümüne sahte ve yeni bir başlangıç yaptığı Hong Kong'a gitti.Bir lise spor öğretmeni olarak hayat. Okuldaki yeni bir öğretmen olan Natalie Tong, aslında üçlü bir liderin kızı. Babasının üçlülerden emekli olması hem yasal hem de yasadışı taraflarda dalgalara neden oluyor ve hatta okul topluluğunu bile etkiliyor. Vincent, Natalie'yi ve öğrencileri korumak için kimliğini tekrar tamirci olarak almaya zorladı. Polis gücünde gelecekteki bir yıldız olan Jonathan Cheung, üçlülerin Hong Kong'undan kurtulma sözü verdi. Fakat gerçek, ahlakını tamamen kaybetmesine ve kötülük yoluna adım atmasına neden olur. Altındaki Crystal Fung, onu derinden seviyor ama ikna edemiyor ... Vincent, Kelly'nin ölümünün daha fazlası olduğunu öğreniyor. Aynı zamanda, Natalie'nin babası gizlice öldürüldü. Babasının asistanı Sharon Chan’ın yardımıyla Natalie kaotik yeraltı dünyasını kontrol altına almak için üçlü bir lider olarak devraldı. Vincent ve Natalie aşık oldular, bu yüzden ona en büyük desteği ve korumasını veriyor. İyi ve kötü alanlarda yeni bir düzenlemeyle karşı karşıya kalan kim yeniden bir şeyler yapabilir?.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here