The Offliners 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Ekim 2021 Perşembe

The Offliners 20.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Hong Kong'da finans, emlak veya ticari endüstrilere girmek "yeryüzünde" faaliyetlerdir, ancak varlıklı mirasçı Katy Kung "yerden" olmayı sever. O ve iyi arkadaşı Jason Chan bir teknoloji şirketi açıyor. Bir hacker olayı, Katy'nin BT dehası Owen Cheung'un yeteneklerine tanık olmasına izin verir. Onu şirkete katılmaya davet ediyor. Owen, etrafındaki dünyayı göz ardı eden "yer altında" bir evcidir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hong Kong'da finans, emlak veya ticari endüstrilere girmek "yeryüzünde" faaliyetlerdir, ancak varlıklı mirasçı Katy Kung "yerden" olmayı sever. O ve iyi arkadaşı Jason Chan bir teknoloji şirketi açıyor. Bir hacker olayı, Katy'nin BT dehası Owen Cheung'un yeteneklerine tanık olmasına izin verir. Onu şirkete katılmaya davet ediyor. Owen, etrafındaki dünyayı göz ardı eden "yer altında" bir evcidir. Hemşire Moon yardımı ileLau, iyi iletişim kurmayı öğrenir ve ona karşı duygular geliştirmeye başlar. Katy ve Owen, fikir ayrılıklarından birlikte çalışmaya ve birbirlerinin zayıflıklarını tamamlamaya giderler ve bilinçsizce ona karşı duygular geliştirir. Katy başlangıçta internet skandalları arka arkaya babasına, kardeşine ve kız kardeşine çarpana kadar teknolojinin dünyaya güzellik getireceğine inanıyordu!.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here