Theseus no Fune 7.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

19 Ekim 2021 Salı

Theseus no Fune 7.Bölüm

En İyi Japon Dizileri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen Japon Dizileri Listesi Ve Önerisi (2021) Japon dizileri Dünya'da kısa sürede çıkış yakalamış olan dizilerdendir. Ülkemizden de takip edilen bu diziler oldukça beğenilmekte ve sevilmektedir. Japon dizileri gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile gelişmiş bir dizi sektörü olduğunu göstermektedir. Özellikle yapmış oldukları aşk dizileri ile birlikte Dünya'da takip edilen bir dizi sektörüne imza atmışlardır. Japon dizileri sevildiğinden ötürü pek çok kişi Japon dizileri ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Peki, en iyi Japon dizileri hangileridir? Günümüzde yayınlanmakta olan ve geçmişte yayınlanmış Japon dizileri nelerdir? İşte mutlaka seyretmeniz gereken Japon dizileri.
Tamura Shin, bir polis memuru olan babasının ailelerinin kaderine neden olduğu ve kaderini değiştirdiği cinayetin gizemini sürdüren genç bir adamdır. Babasının tutuklanmasından bu yana Shin ve annesi halk tarafından eleştirildi ve saklanmak zorunda kaldılar. Bir gün Shin'e sevgili karısı tarafından babasına şüphenin yararını denemesi ve söylemesi söylenir.hapisteki babasıyla görüşmeye karar verir. Bununla birlikte, eski suç mahalline gittiğinde, ani bir sis tarafından örtülür ve zamanla geçmişe geri döner. Shin kendini 1989 yılında bulur - cinayet gerçekleşmeden hemen önce. Olay yeri karlı bir köy haline geldi. Bu köyde Shin, yüzünün sıcak gülümseyen yüzlerini görür. Babasının vakasını durdurursa, ailesini kaybetmez. Bu onu geçmişi değiştirme tabusuna meydan okumaya teşvik ediyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Tamura Shin, bir polis memuru olan babasının ailelerinin kaderine neden olduğu ve kaderini değiştirdiği cinayetin gizemini sürdüren genç bir adamdır. Babasının tutuklanmasından bu yana Shin ve annesi halk tarafından eleştirildi ve saklanmak zorunda kaldılar. Bir gün Shin'e sevgili karısı tarafından babasına şüphenin yararını denemesi ve söylemesi söylenir.hapisteki babasıyla görüşmeye karar verir. Bununla birlikte, eski suç mahalline gittiğinde, ani bir sis tarafından örtülür ve zamanla geçmişe geri döner. Shin kendini 1989 yılında bulur - cinayet gerçekleşmeden hemen önce. Olay yeri karlı bir köy haline geldi. Bu köyde Shin, yüzünün sıcak gülümseyen yüzlerini görür. Babasının vakasını durdurursa, ailesini kaybetmez. Bu onu geçmişi değiştirme tabusuna meydan okumaya teşvik ediyor..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here