Who Sells Bricks in 20.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Ekim 2021 Pazar

Who Sells Bricks in 20.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Hırslı dekorasyon işçisi Ling Wu Fei, emlakçı Yan Zhu'ya hayranlığı nedeniyle Ma Wong tarafından kurulan "Myhome Property" ne katıldı; bilim ve teknoloji uzmanı, bronz madalya atlet A Luk'u iddia eden ve delicesine aşık olan 'Mang Gai' muhasebeci 'şişman kaplumbağa' erkek kılığına girmiş bir kadın şube müdürü Yu Ge liderliğindeki emlak stajyeri oldu. Üç ay içinde bir uygulama lisansı almayı ve kârlı endüstri lideri "Dragon Realty" ile mücadele etmeyi, 'endüstrinin büyükbabası' Cat Lok ve Deng'in en büyük damadı hakkını önlemek için, yeniden yerleştirmeyi ve yeniden inşayı zorlamayı planlıyorlar. eski bölgeler.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hırslı dekorasyon işçisi Ling Wu Fei, emlakçı Yan Zhu'ya hayranlığı nedeniyle Ma Wong tarafından kurulan "Myhome Property" ne katıldı; bilim ve teknoloji uzmanı, bronz madalya atlet A Luk'u iddia eden ve delicesine aşık olan 'Mang Gai' muhasebeci 'şişman kaplumbağa' erkek kılığına girmiş bir kadın şube müdürü Yu Ge liderliğindeki emlak stajyeri oldu. Üç ay içinde bir uygulama lisansı almayı ve kârlı endüstri lideri "Dragon Realty" ile mücadele etmeyi, 'endüstrinin büyükbabası' Cat Lok ve Deng'in en büyük damadı hakkını önlemek için, yeniden yerleştirmeyi ve yeniden inşayı zorlamayı planlıyorlar. eski bölgeler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here