Abyss 14.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

26 Kasım 2021 Cuma

Abyss 14.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Se-Yeon ve Cha-Min karıştıkları bir olay sonucunda hayatlarını kaybeder. İkisi de 'Abyss' sayesinde başka bedenlerde yeniden hayata döner

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, 'Abyss' adlı gizemli yuvarlak bir nesnenin sayesinde, ruhlarının güzelliklerine göre dış görünüşleri değişen iki insanın etrafında dönmektedir. Se-Yeon ve Cha-Min karıştıkları bir olay sonucunda hayatlarını kaybeder. İkisi de 'Abyss' sayesinde başka bedenlerde yeniden hayata döner. Ancak Se-Yeon (Kim Sa-Rang) dillere destan bir güzelliğe sahipken sıradanlaşır (Park Bo-Young), Cha-Min (An Se-Ha) hiç çekici biri değilken oldukça yakışıklı (Ahn Hyo-Seop) birisi olur. İkili katillerinin peşine düşer. Karakterleri: Park Bo-Young dizide başarılı bir savcı olan Ko Se-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Mükemmeliyetçi ve sert birisidir. Ölüp başka bedende tekrar hayata döndükten sonra bir hukuk firmasında avukat olarak çalışmaya başlar. Ahn Hyo-Seop dizide Kore’nin en büyük kozmetik firmasının varisi olan Cha-Min karakterini canlandırmaktadır. Zeki birisi olduğu kadar mütevazi ve iyi bir kalbe sahip birisidir. Ancak çekici ve yakışıklı bir görünüme sahip olmadığını düşünmektedir. Ölüp başka bir bedende tekrar hayata döndükten sonra bir hukuk firmasında yönetici olarak çalışmaya başlar. Lee Sung-Jae dizide ikiyüzlü dahi bir doktor olan Oh Young-Cheol karakterini canlandırmaktadır. Lee Si-Eon dizide bir şiddet suçları dedektifi olan Park Dong-Cheol karakterini canlandırmaktadır. O, Avukat Ko Se-Yeon'a (Park Bo-Young) yardım etmektedir. Han So-Hee dizide Cha-Min’in (An Se-Ha) nişanlısı olan Jang Hee-Jin karakterini canlandırmaktadır. Güzel bir kadın olduğu kadar gizemli birisidir. Düğün gününde aniden ortadan kaybolur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here