Captain of Destiny 31.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Kasım 2021 Pazartesi

Captain of Destiny 31.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Bir suçlu ile yüksek hızlı bir motorlu tekne kovalamaca sırasında Cheung Chau polis memuru Wong Tai Mui, yanlışlıkla bir zaman portalını açarak bir su havuzuna sıkıştı. Adanın Qing yönetimi altında olduğu 200 yıl ile 19. yüzyıla kadar Hong Kong'a gider. Cheng Yat, eşi Shek Giu ve evlatlık oğulları Cheung Po Tsai liderliğindeki bir Canton korsanları ailesiyle karşılaşır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Bir suçlu ile yüksek hızlı bir motorlu tekne kovalamaca sırasında Cheung Chau polis memuru Wong Tai Mui, yanlışlıkla bir zaman portalını açarak bir su havuzuna sıkıştı. Adanın Qing yönetimi altında olduğu 200 yıl ile 19. yüzyıla kadar Hong Kong'a gider. Cheng Yat, eşi Shek Giu ve evlatlık oğulları Cheung Po Tsai liderliğindeki bir Canton korsanları ailesiyle karşılaşır. Onun bilgisini kullanarakakıllı telefonda tuttuğu gelecek, korsanları Jiaqing İmparatorunun onbirinci oğlu Prens Man Ho liderliğindeki Qing deniz filosuna karşı ölümcül bir deniz savaşından kurtarıyor. Gizemli kökenlerinden şaşkın olan Cheng Yat ve Shek Giu, Tai Mui'ye karşı ihtiyatlı davranıyor ve ona güvenmekte tereddüt ediyorlar. Pekin İmparatorluk Sarayı'nda Imperial Consort Yim ve Imperial Consort Shun, kendilerini daha yüksek bir güç konumuna getirmek için Man Ho'yu manipüle ederler. Siyaset ve aile kavgalarından kurtulmuş olan Man Ho, tacı tutkusunu bırakmaya karar verir ve saraydan kaçar. Tiangou'nun güneşi ördüğü gün, Kanton denizinde başka bir su havuzu ortaya çıkar. Cheung Po Tsai, Tai Mui'nin zaman portalını açmasına yardımcı olur, böylece 21. yüzyıl Hong Kong'a dönebilir, ancak bunu yaparken de geleceğe seyahat ederek portala girer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here