Flower Crew 13.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Kasım 2021 Cumartesi

Flower Crew 13.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Lee Soo, kaçan köle Gae Ddong'a aşık sıradan, kırsal bir demirciydi. Sonra Lee Soo Joseon Kralı oldu. Kral Lee Soo hala Gae Ddong ile evlenmek istiyor, ama mütevazi geçmişi bunu neredeyse imkansız hale getiriyor. Bu yüzden imkansızı başarmak için Çiçek Ekibi Çöpçatanlık Ajansı'nı işe alır: Gae Ddong'u soylu bir kadına dönüştürür

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Lee Soo, kaçan köle Gae Ddong'a aşık sıradan, kırsal bir demirciydi. Sonra Lee Soo Joseon Kralı oldu. Kral Lee Soo hala Gae Ddong ile evlenmek istiyor, ama mütevazi geçmişi bunu neredeyse imkansız hale getiriyor. Bu yüzden imkansızı başarmak için Çiçek Ekibi Çöpçatanlık Ajansı'nı işe alır: Gae Ddong'u soylu bir kadına dönüştürür. Bu talebe uymak için ajansın üç yakışıklı adamı Ma Hoon, Do Joon ve Go Young Soo, siyaset ve görgü kuralları, sadakat ve kalpler karıştırarak, düşmanlarla ve kendi dostluklarında dolaşın. Joseon İmparatorluğu'nun durumu, girişimlerinin sonucuna dayanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here