Guardian angel 36.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Kasım 2021 Çarşamba

Guardian angel 36.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Northern Lights Insurance Company, doğaçlama şakalar yapmayı seven Benz Hui tarafından yönetilen ve varlıklı varis Annie Liu, sevecen Bosco Wong ve emekli polis memuru Michael Miu'nun da dahil olduğu bir sigorta müfettişleri ekibine sahiptir. Her birinin kendi yetenekleri var ve sigorta sektöründe efsanevi bir ekip oluşturuyorlar.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Northern Lights Insurance Company, doğaçlama şakalar yapmayı seven Benz Hui tarafından yönetilen ve varlıklı varis Annie Liu, sevecen Bosco Wong ve emekli polis memuru Michael Miu'nun da dahil olduğu bir sigorta müfettişleri ekibine sahiptir. Her birinin kendi yetenekleri var ve sigorta sektöründe efsanevi bir ekip oluşturuyorlar. Tüm çetrefilli, tehlikeli veya garip vakalarda gerçeği derinlemesine araştırmayı ve ortaya çıkarmayı başarırlar.onlara geçti. Her 10 vakadan 9'u sigorta şirketinin para ödemesiyle sonuçlansa da, görevleri gerçeği keşfetmektir. Adillik, tarafsızlık ve doğruluk onların yol gösterici ilkeleridir. Üç müfettiş, sınır ötesi soruşturmalar yürüten, ipuçları arayan, hedefleri takip eden ve kanıt toplayan özel ajanlar gibi. Aynı zamanda, istemeden birçok insanın hikayesine dahil olurlar ve onların koruyucu meleği olurlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here