If Love Was Not Timeless 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Kasım 2021 Çarşamba

If Love Was Not Timeless 16.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Hikaye, belirli bir ülkede bir Zaman Sınırı Yasasının uygulandığı 2060 yılında gelecekle ilgili. Buluşma dahil olmak üzere yapılan her şey zamanla sınırlıdır. Kahraman, Yasanın halkın araçlarını kontrol etmek için yaratıldığını fark eder ve Zaman Sınırı Yasasını devirmek için bir devrime katılır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Hikaye, belirli bir ülkede bir Zaman Sınırı Yasasının uygulandığı 2060 yılında gelecekle ilgili. Buluşma dahil olmak üzere yapılan her şey zamanla sınırlıdır. Kahraman, Yasanın halkın araçlarını kontrol etmek için yaratıldığını fark eder ve Zaman Sınırı Yasasını devirmek için bir devrime katılır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here