Kill It 11.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

22 Kasım 2021 Pazartesi

Kill It 11.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, öldürmek zorunda olan bir adam (Jang Ki-Yong) ile o adamı yakalamak zorunda olan bir kadının (Nana) etrafında dönmektedir. Adam ailesini bulmak için bir katil olur. Kadın ise ölen sevgilisinin intikamını almak için adamın peşine düşer.Karakterleri:Jang Ki-Yong dizide bir veteriner olan Kim Soo-Hyun karakterini canlandırmaktadır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, öldürmek zorunda olan bir adam (Jang Ki-Yong) ile o adamı yakalamak zorunda olan bir kadının (Nana) etrafında dönmektedir. Adam ailesini bulmak için bir katil olur. Kadın ise ölen sevgilisinin intikamını almak için adamın peşine düşer.Karakterleri:Jang Ki-Yong dizide bir veteriner olan Kim Soo-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Ancak gerçekte hiç kimsenin gerçek kimliğini bilmediği bir seri katildir. Herhangi bir şeyi bir silaha çevirebilmektedir ve silahı kendi kolunun bir uzantısıymış gibi kullanabilmektedir. Birkaç metre uzaklıktan fırlattığı bıçaklar hedefi kesin olarak vurabilmektedir. Bir durumu hızlı bir şekilde algılama yeteneğine sahiptir. Hareket halindeyken bile hedefleri mükemmel bir şekilde ortadan kaldırmak ve cinayet mahallinden kaybolmak için mükemmel stratejiler üretebilmektedir. Hiç kimse onun uyruğunu, yaşını ve adı bilinmemektedir. Çeşitli ülkelerden çeteler ve örgütler ellerine kan bulaştırmadan rakiplerinden kurtulmak istediklerinde onu aramaktadır. Soğukkanlı bir katil gibi görünse de aslında kalbinin derinliklerinde diğer insanlardan sevgi görmek istemektedir. Nana dizide bir dedektif olan Do Hyun-Jin karakterini canlandırmaktadır. Yetimhaneye terk edilmiş olması, hiçbir zaman onun yakasını bırakmamıştır. Bu yüzden sorunlu bir geçmişe sahiptir. Polis akademisinden birincilikle mezun olur ve Seul’deki bir karakolda dedektif olarak çalışmaya başlar. Soğuk bir karaktere sahiptir. Ancak acı çeken insanlara sempati duymaktadır. Bir gün, ani bir şekilde muhabir olan sevgilisi ölür. Ölen sevgilisinin ölümünün arkasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için Kim Soo-Hyun'un (Jang Ki-Yong) peşine düşür ve git gide kendini adeta dipsiz bir kuyunun içinde bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here