Legal Mavericks 27.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Kasım 2021 Pazartesi

Legal Mavericks 27.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Man Sun-Hop, bir kazada görme yeteneğini kaybettiğinden beri sürekli taciz ediliyor ve hor görülüyor. Ancak bunun yerine kararlılığı ve azmi o kadar pekiştirildi ki bir avukat olarak nitelendirildi. Ayrıca, hukuk mesleğinde Kör Yasal Şövalye statüsünü kazanmasına yardımcı olan, görüşün ötesinde akut bir his geliştirdi. Ancak, kimse onun gerçek karakterini gerçekten bilmiyor..

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Man Sun-Hop, bir kazada görme yeteneğini kaybettiğinden beri sürekli taciz ediliyor ve hor görülüyor. Ancak bunun yerine kararlılığı ve azmi o kadar pekiştirildi ki bir avukat olarak nitelendirildi. Ayrıca, hukuk mesleğinde Kör Yasal Şövalye statüsünü kazanmasına yardımcı olan, görüşün ötesinde akut bir his geliştirdi. Ancak, kimse onun gerçek karakterini gerçekten bilmiyor. Neyse ki, Kuk Yat-Ha, ev arkadaşı ve özel dedektifi ve ChiuMafya bağlantılı kadın hukuk yöneticisi Ching-Mui, her zaman güvenebileceği iki arkadaştır. Üçlü, asla iktidara boyun eğmeyen ve ayrıcalıksızlar için adalet aramaya her zaman hazır olan Üç Kılıç Savaşçısı olarak bilinir. Sun-Hop'un kışkırtıcı tarzı, ona olan aşk duygularını kontrol edemeyen kadın yargıç Wong Lai-Fan'ın beğenisini uyandırdı. Dörtlü olarak genişleyen kaderleri, zorlu yasal davalarla uğraşırken çalkantılı değişikliklerle karşılaşır. Sun-Hop'un babası ve kolejden kardeş arkadaşı Tai Tin-Yan'ın yeniden ortaya çıkması, Sun-Hop'un yasal ustalığıyla çözemeyeceği durumu daha da karmaşıklaştırır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here