Mr. Sunshine 24.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Kasım 2021 Salı

Mr. Sunshine 24.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, 1900’lü yılların başında, Kore’nin Japon işgali döneminden önce geçmektedir. ABD’nin 1871 tarihinde Joseon'daki seferi sırasında, Joseonlu bir çocuk bir Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılır ve Amerika'ya götürülür. Bir yetişkin olduğunda Joseon’a geri döner. Burada bir Amerikan askeri olarak konuşlandırılır ve bir aristokrat aileden gelen kadına âşık olur.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, 1900’lü yılların başında, Kore’nin Japon işgali döneminden önce geçmektedir. ABD’nin 1871 tarihinde Joseon'daki seferi sırasında, Joseonlu bir çocuk bir Amerikan savaş gemisi tarafından kurtarılır ve Amerika'ya götürülür. Bir yetişkin olduğunda Joseon’a geri döner. Burada bir Amerikan askeri olarak konuşlandırılır ve bir aristokrat aileden gelen kadına âşık olur. Karakterleri: -Lee Byung-Hun Dizide hayatının büyük bir kısmını Amerika’da yaşayan ve Kore asıllı bir Amerikan askeri olan Eugene Choi karakterini canlandırmaktadır. O, küçük bir çocukken Amerikan askerleri tarafından kurtarılır ve Amerika’ya götürülür. Burada yeni bir kimliğe sahip olur. -Kim Tae-Ri Dizide Joseon’un manevi liderleri Go ailesinden gelen Ae-Shin karakterini canlandırmaktadır. -Yoo Yeon-Seok Dizide siyah ejder topluluğunun lideri olan Goo Dong-Mae karakterini canlandırmaktadır. Go Ae-Shin’den (Kim Tae-Ri) hoşlanmaktadır. -Byun Yo-Han Dizide Go Ae-Shin’in (Kim Tae-Ri) nişanlısı olan Kim Hee-Sung karakterini canlandıracak. Olgunlaşmamış ve çapkın birisidir ancak sıcak bir kalbi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here