Ms. Hammurabi 12.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Kasım 2021 Salı

Ms. Hammurabi 12.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, farklı kişiliklere ve farklı bakış açılarına sahip olan bir grup hâkimin etrafında dönmektedir. Zaman geçtikçe aldıkları davalar ile olgunlaşırlar. -Go Ah-Ra dizide 20’li yaşlarının ortasında çaylak bir hâkim olan Park Cha O Reum karakterini canlandırmaktadır. Körü körüne otoriteyi takip etmeyen, önyargıya ve adaletsizliğe karşı olan birisidir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, farklı kişiliklere ve farklı bakış açılarına sahip olan bir grup hâkimin etrafında dönmektedir. Zaman geçtikçe aldıkları davalar ile olgunlaşırlar. -Go Ah-Ra dizide 20’li yaşlarının ortasında çaylak bir hâkim olan Park Cha O Reum karakterini canlandırmaktadır. Körü körüne otoriteyi takip etmeyen, önyargıya ve adaletsizliğe karşı olan birisidir. Pozitif enerjisi ve kendine özgü karizmasıyla hemen insanları kendi tarafına çekmektedir. – "Hâkim kürsüsünden, insanlara duygusuzca bakan bir hâkim olmayacağım." -L dizide seçkin bir hâkim olan Im Ba-Reun karakterini canlandırmaktadır. O, ilkelere ve kurallara kati bir biçimde uymaktadır. İyi görünümü ve keskin zekâsı ile her şeye sahip olabilecek biri gibi görünmektedir. Ancak sadece sakin bir hayat istemektedir ve kariyer basamaklarını tırmanmakla zerre kadar ilgilenmemektedir. Mahkemede yasalar konusunda istisnalar olmadığına inandığı için sürekli Park Cha O Reum (Go Ah-Ra) ile sürtüşmektedir. – "Doğal olarak, mahkemeler insanların sorunlarına dayalı olarak kurulur. Ben, sadece hayatta kalmak ve yemek yemek için bir hâkim oldum." -Sung Dong-Il dizide bir hâkim olan Han Se-Sang karakterini canlandırmaktadır. Park Cha O Reum (Go Ah-Ra) ve Im Ba-Reun (L) arasındaki dengeyi sağlayabilmek için hayat tecrübesini kullanır. – "Mahkemelerdeki en güçlü ve en tehlikeli kişiler, hâkimlerdir." -Ryu Deok-Hwan dizide bir hâkim olan Jung Bo-Wang karakterini canlandırmaktadır. Herkesle dostça geçinmeye çalışan birisidir. Hukuk dünyasının anteni olarak anılmaktadır. – "Hâkim olmak mı? Seni kadınlar arasında popüler yapar!" -Lee Elijah dizide bir zabıt kâtibi olan Lee Do-Yeon karakterini canlandırmaktadır."Eğer bir duruşmadaysanız birinin özel hayatı ile dalga geçmek yerine iyi bir iş çıkartabilirsiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here