My Love from TheStar 30.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Kasım 2021 Cumartesi

My Love from TheStar 30.Bölüm

Hong Kong (Çince: 香港, Kantonca telaffuzu: Bu ses hakkında[hœ́ːŋ.kɔ̌ːŋ] (yardım·bilgi)) ya da resmî adıyla Çin Halk Cumhuriyeti Hong Kong Özel İdari Bölgesi, Güney Çin Denizi kıyısındaki İnci Nehri Deltası'nda bulunan ve Çin'e ait olan bir metropolitan alan ve özel idari bölgedir. 1.104 km2'lik alanı içerisinde 7,4 milyon kişiyi aşan çok uluslu[d] nüfusunu barındıran Hong Kong, dünyada nüfusun en yoğun olduğu yerlerden biridir.
Matteo Domingo (Gil Cuerva), 16. yüzyılda İspanyol Sömürge Dönemi boyunca Filipinler'de karaya çıkan dünya dışı bir varlıktır. Bir genç kıza yardım etmeye çalışırken, Marcella (Pauline Mendoza) bir uçurumdan inerek, KMT 184.5 kuyruklu yıldızının gezisine katılamadı ve önümüzdeki dört yüzyıl boyunca dünyaya topraklandı ve sayılıyor.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Matteo Domingo (Gil Cuerva), 16. yüzyılda İspanyol Sömürge Dönemi boyunca Filipinler'de karaya çıkan dünya dışı bir varlıktır. Bir genç kıza yardım etmeye çalışırken, Marcella (Pauline Mendoza) bir uçurumdan inerek, KMT 184.5 kuyruklu yıldızının gezisine katılamadı ve önümüzdeki dört yüzyıl boyunca dünyaya topraklandı ve sayılıyor. Neredeyse mükemmel bir forma sahip, gelişmişvizyonunu, işitmesini ve hızını büyük ölçüde geliştiren ve insanlar konusunda oldukça kostik, zayıf bir bakış açısına sahip olan fiziksel yetenekler. Zaman geçtikçe ve hikaye ilerledikçe Matteo, insan görünümü hiç yaşlanmadığı için her on yılda bir yeni bir kimlik kullanmak zorunda kalıyor. Günümüzde üniversite profesörü olarak kendini gizliyor ve yakındaki bir üniversitede ders veriyor. Geldiği gezegene geri dönmesini beklemek için sadece üç ay kaldığında, aniden bitişik kat mülkiyeti komşusu haline gelen aşırı kendine güvenen ünlü Filipino yıldızı Steffi Chavez (Jennylyn Mercado) ile tanışacaktı. Yavaş yavaş kendini çılgınca ve öngörülemeyen durumlarında yaramaz bir şekilde iç içe bulur ve 1500'lerde baktığı ve aşık olduğu genç kıza benzediğini fark eder..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here