My Secret Terrius 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

29 Kasım 2021 Pazartesi

My Secret Terrius 16.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, kocası bir komploya kurban giden komşusuna (Jung In-Sun) yardım etmeye çalışan bir NIS ajanının (So Ji-Sub) etrafında dönmektedir. -So Ji-Sub dizide efsanevi bir NIS ajanı olan Kim Bon karakterini canlandırmaktadır. Eski operasyon kod adı 'Terius'dur. Yaşadığı apartmanda komşuları onu gizemli bir adam olarak tanımaktadır.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, kocası bir komploya kurban giden komşusuna (Jung In-Sun) yardım etmeye çalışan bir NIS ajanının (So Ji-Sub) etrafında dönmektedir. -So Ji-Sub dizide efsanevi bir NIS ajanı olan Kim Bon karakterini canlandırmaktadır. Eski operasyon kod adı 'Terius'dur. Yaşadığı apartmanda komşuları onu gizemli bir adam olarak tanımaktadır. Bir gün, yan komşusu Go Ae-Rin’in (Jung In-Sun) kocası aniden ölür. -Jung In-Sun dizide Kim Bon'un (So Ji-Sub) yan komşusu ve dul bir anne olan Go Ae-Rin karakterini canlandırmaktadır. Aniden ölen kocasının bir komploya kurban gittiğini düşünmektedir. Bu yüzden, bu komployu açığa çıkarmaya çalışır. -Son Ho-Jun dizide eskiden bir dolandırıcı olan Jin Yong-Tae karakterini canlandırmaktadır. Go Ae-Rin’in (Jung In-Sun) ve Kim-Bon’un (So Ji-Sub) araştırdığı gizemli olayın anahtarını elinde tutmaktadır. -Im Se-Mi dizide bir Ulusal İstihbarat Servisi (NIS) ajanı olan Yoo Ji-Yeon karakterini canlandırmaktadır. Tek taraflı olarak Kim-Bon’a (So Ji-Sub) âşıktır. -Sung Joo dizide Ulusal İstihbarat Servisi’nin (NIS) bir çalışanı olan Shim Ra Do-Woo karakterini canlandırmaktadır. Dahi bir hackerdır. Ayrıca Yoo Ji-Yeon’dan (Im Se-Mi) hoşlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here