Romance Is a Bonus 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Kasım 2021 Pazar

Romance Is a Bonus 16.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, bir yayın şirketinde çalışan bir grup personelin hayatını konu almaktadır. -Lee Jong-Suk dizide dahi bir yazar olan Cha Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Bir yayıncılık şirketinin en genç baş editörüdür. Sıcak bir kalbe ve akılcı bir kişiliğe sahiptir. Ancak söz konusu işi olduğunda oldukça soğukkanlı birisidir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, bir yayın şirketinde çalışan bir grup personelin hayatını konu almaktadır. -Lee Jong-Suk dizide dahi bir yazar olan Cha Eun-Ho karakterini canlandırmaktadır. Bir yayıncılık şirketinin en genç baş editörüdür. Sıcak bir kalbe ve akılcı bir kişiliğe sahiptir. Ancak söz konusu işi olduğunda oldukça soğukkanlı birisidir. -Lee Na-Young dizide bir metin yazarı olan Kang Dan-Yi karakterini canlandırmaktadır. Bir zamanlar mesleğinde oldukça ünlü bir yazardı. Ancak şimdilerde popülaritesini kaybetmiştir ve beş parasız bir işsizdir. Mükemmel özgeçmişinden dolayı mevcut olan her pozisyona fazla gelir. Bu yüzden bir türlü bir işe giremez. Bir gün, yeni bir başlangıç yapmak amacıyla özgeçmişi hakkında yalan söyler ve Cha Eun-Ho’nun (Lee Jong-Suk) çalıştığı yayıncılık şirketinde işe girer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here