Room No9 14.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Kasım 2021 Salı

Room No9 14.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, bir avukat (Kim Hee-Sun) ile bir ölüm mahkûmunun (Kim Hae-Sook) bedenlerinin yer değiştirmesi sonrasında gelişen olayları konu almaktadır. Eulji Hae-Yi, hapishane yaptığı bir ziyaret sırasında, bir ölüm mahkûmu olan Jang Hwa-Sa ile tanışır. 9 numaralı koğuşta, Jang Hwa-Sa ile yaptığı görüşme sırasında bedenleri yer değiştirir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, bir avukat (Kim Hee-Sun) ile bir ölüm mahkûmunun (Kim Hae-Sook) bedenlerinin yer değiştirmesi sonrasında gelişen olayları konu almaktadır. Eulji Hae-Yi, hapishane yaptığı bir ziyaret sırasında, bir ölüm mahkûmu olan Jang Hwa-Sa ile tanışır. 9 numaralı koğuşta, Jang Hwa-Sa ile yaptığı görüşme sırasında bedenleri yer değiştirir. Karakterleri: -Kim Hee-Sun dizide önde gelen bir hukuk firmasında avukat olarak çalışan Eulji Hae-Yi karakterini canlandırmaktadır. Aldığı davaları kazanmak için her şeyi yapmaktadır. Güçlü olan insanlara yaranmak için elinden gelen her şeyi yapan ancak fakir olanlara ise tepeden bakan birisidir. -Kim Young-Kwang dizide bir doktor olan Ki Yoo-Jin karakterini canlandırmaktadır. Eulji Hae-Yi’nin (Kim Hee-Sun) erkek arkadaşıdır. Bir beyefendi gibi görünmesine karşın acımasız birisidir ve bunu yönünü diğer insanlardan saklamaktadır. -Kim Hae-Sook dizide orta yaşlı bir kadın olan Jang Hwa-Sa karakterini canlandırmaktadır. 9 numaralı koğuşta kalan bir ölüm mahkûmudur. ONE dizide bir kanun kaçağı olan Ki Chan-Sung karakterini canlandırmaktadır. Bir dahidir ve babasının sahip olduğu şirketin tek varisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here