Sketch 16.Bölüm - İzle

Yeni Yayınlar

Post Top Ad

Responsive Ads Here

30 Kasım 2021 Salı

Sketch 16.Bölüm

2021 yılı ve öncesinde yayınlanmış en iyi Kore dizileri ile karşınızdayız. İçeriğimizde Netflix Kore dizileri başta olmak üzere online dizi izleme sitelerinde bulabileceğiniz aksiyon, dram, romantik komedi ve tarih türünde en güzel Kore dizileri yer alıyor. Kore dizileri ne izlemeli? diye düşünüyorsanız 44 dizilik en çok izlenen kore dizileri öneri listemize mutlaka göz atmalısınız.
Dizi, geleceği değiştirerek yaşanacak kötü olayları engellemeye çalışan bir grup insanın etrafında dönmektedir. Bir dedektif olan Yoo Shi-Hyun (Lee Sun-Bin), şimdiki zamandan itibaren üç gün içinde gerçekleşecek olayları çizme yeteneğine sahip birisidir.

.......................... . . . . . . . . .
Dizi Bölümü Hazırlanıyor Lütfen Bekleyin 15 Saniye Sonra Başlayacak
Reklamı Geç



Dizi, geleceği değiştirerek yaşanacak kötü olayları engellemeye çalışan bir grup insanın etrafında dönmektedir. Bir dedektif olan Yoo Shi-Hyun (Lee Sun-Bin), şimdiki zamandan itibaren üç gün içinde gerçekleşecek olayları çizme yeteneğine sahip birisidir. -Rain Şiddet suçları departmanında seçkin bir dedektif olan Kang Dong-Soo karakterini canlandırmaktadır. Büyük bir analiz yeteneğine sahiptir. Bir gün, nişanlısı gizemli bir şekilde öldürülür ve gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele etmeye başlar. "geleceği değiştirmeye çalışan kişi" / "Yaptığım seçimden pişman değilim." -Lee Sun-Bin Bir dedektif olan Yoo Shi-Hyun karakterini canlandırmaktadır. Şimdiki zamandan itibaren üç gün içinde gerçekleşecek olayları çizme yeteneğine sahip birisidir. "geleceği çizebilen dedektif" / "Bu gece biri ölecek." -Lee Dong-Gun Özel kuvvetler ekibinin bir üyesi olan Kim Do-Jin karakterini canlandırmaktadır. Bir gün, hamile eşi öldürülür ve bunun intikamını almak için mücadele etmeye başlar. "geleceği korumaya çalışan kişi" / "Yaşamaya devam etmem için bir nedenim var mı?" -Jung Jin-Young Pisişik güçlere sahip olan Jang Tae-Joon karakterini canlandırmaktadır. Karısını kaybeden Kim Do-Jin’a (Lee Dong-Gun) yardım etmeye çalışmaktadır. "geleceğe imrenen kişi" / "Buzdağının görünmeyen alt kısmı her zaman muazzamdır." -Kang Shin-Il 'Kelebek Projesi' adlı araştırma ekibinin lideri olan Moon Jae-Hyun karakterini canlandırmaktadır. -Lim Hwa-Young 'Kelebek Projesi' adlı araştırma ekibinin teknik asistanı olan Oh Young-Sim karakterini canlandırmaktadır. Ekibin en zeki üyesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

Responsive Ads Here